סופלה

מאת: אלה קליין
סוג המתכון: מנה אישית
מצרכים:

כמות ל 7-8 יחידות

50 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

2 ביצים

2 חלמונים

4.5 כפיות סוכר

2.5 כפות קמח מנופה

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד עם החמאה בקערה

להקציף את הביצים, חלמונים וסוכר במערבל ידני בקערה נפרדת

לצקת את תערובת הביצים לאט לאט לתערובת השוקולד, תוך כדי הקצפה

לנפות את הקמח מעל לתערובת ולקפל בעדינות

לצקת לתבניות אישיות משומנות


לאפות 10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שנוצרת קליפה רכה מעל, אך התוכן עדיין רך

סגור לתגובות.